SafeTeam säkrar Mathems logistikanläggning


2024-04-19

<span>Mathems customer fulfillment center i Larsboda utanför Stockholm.</span>
Bild:Mathem
Mathems customer fulfillment center i Larsboda utanför Stockholm.

När Sveriges ledande matbutik på nätet, Mathem, byggde nytt customer fulfillment center (CFC) fick SafeTeam förtroendet att installera digitalt låssystem, passersystem med integrerat inbrottslarm och kamerabevakning i den 36 000 m2 stora logistikanläggningen utanför Stockholm.

– Det var ett omfattande projekt som pågick i åtta månader. Vi jobbade i nära samarbete med byggledning och andra leverantörer för att det skulle flyta på smidigt, berättar Mattias Gustafsson, SafeTeams regionchef i Stockholm.

Till skillnad mot övriga entreprenörer, som anlitades av fastighetsutvecklaren, jobbade SafeTeam på uppdrag direkt från Mathem.

– Det funkade mycket bra. SafeTeam var med på alla byggmöten, var konstruktiva och lätta att samarbeta med. Deras projektledare var också ett mycket bra stöd för mig under bygget, säger Daniel Svensson som är Mathems tekniska förvaltare.

Efter avslutat uppdrag tecknade Mathem ett serviceavtal med SafeTeam.

– Om det är något som krånglar eller vi vill ha hjälp med något så ringer vi. SafeTeam kommer direkt och är mycket serviceorienteradeJag är väldigt glad och nöjd med dem, säger Daniel Svensson.


Källa: SafeTeam