Trollhättans truck expanderar


2020-01-10

Bild: Trollhättans Truck

Trollhättans truck växer så det knakar och har genom ett nyförvärv av grannfastigheten om 4000 kvadratmeter samt dess lokaler om 1000 kvadratmeter möjliggjort en ytterligare expansion av verksamheten. I och med detta har man beslutat att bygga ut och bredda sin nuvarande truckförarutbildning samt liftförarutbildning till att även omfatta traversutbildning och fallskyddsutbildning.

Trollhättans truck har med sitt breda utbud av truckar och liftar samt utbildning av truckförare och liftförare intagit en ledande position inom sin nisch i Västsverige. Sedan starten 1988 har man gått från det lilla företaget, med affärsidén att på ett enkelt sätt hyra ut truckar och liftar till såväl företag som privatpersoner, till att idag omfatta både försäljning och uthyrning av maskiner samt att hålla en gedigen utbildningsverksamhet.

I och med företagets nyförvärv av grannfastigheten har man nu skapat utrymme att fortsätta växa och bygga ut sin nuvarande verksamhet på utbildningssidan som man har hög efterfrågan på. Truckförar- och Liftförarutbildningarna kommer nu att utökas till att även innehålla traversutbildning och fallskyddsutbildning.


Alltid hög kvalitet och hög service
– Våra utbildningar borgar för hög kvalitet och följer gällande kursplaner i krav och innehåll, säger Jonny Johansson som är VD på Trollhättans truck och fortsätter sedan, -Vi är mycket måna om våra kunder. Hög kvalitet och service samt 100 procent nöjda kunder är alltid vår ledstjärna.

Med sin mångåriga erfarenhet och bredd av konkurrenskraftiga produkter och utbildningar ser man på Trollhättans truck nu fram emot en fortsatt expansion och utveckling av företaget.



Källa: Trollhättans truck