Abkati introducerar färdiga ledrampskit


2020-01-16

Kompletta ledrampskit från Abkati förenklar för kunden.
Bild: TroobaDoor/Shutterstock.com
Kompletta ledrampskit från Abkati förenklar för kunden.

Extraljusramper är mer än en snygg stylingdetalj på fordonet, de kan vara en livräddare. Med en högkvalitativ ledramp ökar sikten och därmed säkerheten. Abkati introducerar nu kompletta ledrampspaket färdiga att montera med tydliga monteringsanvisningar som ger en enkel och smidig installation.

Extraljuspaketen är anpassade efter fordonsmodell och innehåller alla detaljer som behövs inkl. monteringsanvisningar för omedelbar installation av ingående ledramper. Ljusramperna tillhör vårt mest populära segment och är noggrant utvalda med hänseende till kvalitet och ljusbild.

– Generellt efterfrågas färdiga lösningar allt mer på marknaden. Det är kul att nu kunna möta kundernas behov med våra ledrampspaket där kunden får allt som behövs för en snabb och enkel montering, säger Michael Persson, försäljningschef Abkati.

Till en början erbjuder Abkati ledrampskit anpassade för Volkswagen Caddy, Mercedes Benz Vito, X-Klass och Sprinter, men fler är på gång och kommer att lanseras kontinuerligt under våren. Sedan tidigare finns även ett antal paket för olika lastbilsmodeller från Scania, Volvo och Mercedes Benz att tillgå.


Källa: Abkati