Jungheinrich ställer ut på mässan Logistik & Transport i Göteborg


2023-09-27

Bild:Jungheinrich

Den 24 till 25 oktober öppnar Svenska Mässan i Göteborg upp portarna till Nordens ledande mötesplats för transport- och logistikfrågor. Jungheinrich finns på plats i monter C03:40 för att visa innovationer och hållbara lösningar inom automation, intralogistik, truckar och digitala lösningar.

Intralogistikleverantören Jungheinrich erbjuder hållbara helhetslösningar för lagret. Koncernen finns i över 40 länder och firar nu 70-årsjubileum. Vad som började med en truckinnovation i Hamburg har med tiden växt att bli en av världens största koncerner inom intralogistik. Idag erbjuder företaget framtidssäkrade helhetslösningar inom intralogistik med automation, pallsystem, truckar och programvarulösningar.

”På mässan kommer vi presentera våra senaste nyheter inom automation, truckar, energihantering och digitalisering. Många av våra kunder är intresserade av hur vi kan hjälpa dem optimera utnyttjandet av lager- och transportkapaciteten och vilka fördelar det ger dem mot sina konkurrenter. Unikt med Jungheinrich är vår bredd av lösningar där vi kan ta helhetsperspektivet som leverantör åt kunden. Vi går ofta in som kundens helhetspartner inom intralogistik och skapar skräddarsydda optimerade lösningar”, berättar Henrik Svensson, Director Logistics Systems för Sverige och Danmark.


Utvecklingen inom digitalisering har gått fort på senare år. Här har Jungheinrich nya lösningar, som hjälper kunderna att effektivt hantera och optimera truckflottan. Eller att få bättre översikt över varuhållning och aktuella data med snabba informationssvar.

På mässan kommer besökare även få se en av Jungheinrich’s senaste innovationer inom automation med live demonstration.



Källa: Jungheinrich