Lifts All visar effektiva lyftlösningar på mässan Logistik & Transport


2023-10-10

Bild:Lifts All

Bild:Lifts All

Bild:Lifts All

Lifts All, en ledande aktör inom lyftverktyg för lager och industrier, är stolta över att meddela sitt deltagande i årets Logistik & Transportmässa, som äger rum den 24-25 oktober på Svenska mässan i Göteborg. Under evenemanget kommer Lifts All att presentera några av sina mest populära innovationer inom lyftverktyg, inklusive Basic, FlexiCrane och Speedy Picker som förväntas revolutionera logistikbranschen.


revolutionera logistikbranschen.

Speedy Picker är en flexibel lyftlösning i form av ett lyftverktyg för truckar, som är konstruerad för att effektivisera plockning och packning i lagermiljöer. Med en imponerande kapacitet och en användarvänlig design, möjliggör Speedy Picker en ökad produktivitet och minskade risker för arbetsrelaterade skador. Den kan anpassas för olika laster och är idealisk för att packa från ställage till pall.

Basic är ett mångsidigt och pålitligt lyftverktyg som med sitt enhandsgrepp är mycket enkel att använda. Tack vare dess utbytbara underdelar är Basic idealisk för att hantera olika sorters laster på ett säkert och effektivt sätt. Basic har bevisat sig vara ett oumbärligt hjälpmedel inom logistik och materialhantering, och den passar perfekt för daglig användning. Tillsammans med den flexibla vikarmskranen FlexiCrane utgör Basic ett komplett lyftsystem som passar de flesta arbetsplatser.

Lifts All inbjuder alla besökare till Logistik och Transportmässan att besöka företagets monter D02:02 och uppleva Speedy Picker, Basic och FlexiCrane på nära håll. Företagets team kommer att vara på plats för att besvara frågor, demonstrera produkterna och diskutera hur Lifts Alls lyftlösningar kan optimera era arbetsprocesser och förbättra era resultat.

”Med rätt lyftverktyg på rätt plats är vi på Lifts All övertygade om att våra lösningar kommer att öka effektiviteten, minska arbetsskador och spara både tid och pengar för företag inom logistik och transportsektorn.” säger Mikael Almgren, försäljningschef Speedy Picker.

För mer information om Lifts All och företagets produkter, besök www.liftsall.se eller ring 08-754 90 15


Källa: Lifts All