Ny Eftermarknadschef på Tamtron


2021-11-16

Per Höglund är Tamtrons nya Eftermarknadschef.
Bild: Tamtron
Per Höglund är Tamtrons nya Eftermarknadschef.

Tamtron har nu rekryterat en ny eftermarknadschef med gedigna erfarenheter av tung vägning och markvågslösningar. Per Höglund kommer i rollen att ansvara för att Tamtron fortsätter leverera World Class-service och kommer samtidigt att aktivt jobba för att förstärka Tamtrons förmåga att leverera markförlagda fordonsvågar och tillhörande system.

– Markförlagda fordonsvågar är en av de två nya produktsegmenten som Tamtron valt att etablera sig som en huvudspelare inom, det andra är vägnings- och identifieringslösningar för avfallsinsamlingskärl, säger Thomas Larsson, VD på Tamtron. Han fortsätter:

– Nu har vi alla pusselbitar på plats. Vi har jobbat hårt för att färdigställa en egen ackrediterad metod för återkommande kontroll och ackrediterad kalibrering, vi har under 2021 rekryterat flera servicetekniker med kompetenser inom de nya produktsegmenten och med Per ombord får vi nu den kompetens och förmåga vi behöver för att på riktigt börja erbjuda våra egna vägningssystem för markförlagda fordonsvågar.


Källa: Tamtron